steffen_sm

Hvem er jeg?

Min tømrerkarrierer begyndte med en lærerplads hos Tømrermester HC Hald i Strandby, hvorfra jeg er udlært i 2007. Hos HC Hald lærte jeg alle de kvalifikationer jeg nu besidder som tømrer og især stort fokus på godt håndværk og sans for detaljer, er kompetencer jeg fik i min læretid og efterfølgende 7 års ansættelse i firmaet.

De sidste 3 år har jeg været ansat hos MT Højgaard. Arbejdet hos MT Højgaard har givet mig erfaring indenfor byggeledelse samt innovation og jeg har arbejdet med store projekter, herunder opførslen af Bestsellers nye kontor på havnen i Aarhus.

De to ansættelsesforhold har givet mig forskellige erfaringer med arbejdet som tømrer og især de seneste år er drømmen om at starte min egen virksomhed vokset, hvorfor jeg for 1 år siden startede Tømrermester Steffen Mejer. Virksomheden har det seneste år fungeret sideløbende med min 37 timers arbejdsuge, men jeg har nu truffet beslutning om satse fuldt ud på min store drøm.

Mine visioner for virksomheden er klare: Jeg er nordjyde med stort N, det betyder at jeg er meget stabil og arbejder benhårdt for dig som kunde. Når du vælger Tømrermester Steffen Mejer, vil du opleve:

– Klare og holdbare aftaler
– Dygtig og stabil arbejdskraft
– Nytænkning
– Et stort fagligt netværk med andre håndværkere, hvilket sikre dig som kunde den bedste kvalitet i arbejdet
– Stort kundefokus

Allerede nu har virksomheden beskæftiget sig med en lang række projekter, her i blandt:
– Ombygning af en lokal virksomhed
– Tagkonstruktioner på forskellige bygninger og huse
– Bygning af carporte og garager i træ
– Renovering af hus efter vandskade (forsikringsarbejde)
– Fugning af vinduer/døre og badeværelser

Ingen opgaver er for store eller små 

Jeg håber, at du vil vælge Tømrermester Steffen Mejer i fremtiden!