Om os

Hos Tømrermester Steffen Mejer er vi dedikeret til at leverer kvalitetsarbejde indenfor tømrerfaget. Virksomheden består af en håndfuld dygtige tømrersvende og to lærlinge. Virksomheden er bygget på et fundament af troværdighed, arbejdsomhed, pligtopfyldenhed alt sammen leveret af dygtige tømrer, med stor faglig stolthed.

Vores kundefokus er helt centralt for os. Vi sætter dine behov og ønsker i højsædet og skaber en dialog, der gør os i stand til at levere skræddersyede løsninger. Vi lytter til dig, og vores dedikerede team arbejder hårdt for at opfylde dine forventninger. Din tilfredshed er vores ultimative mål, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Vi har et stort fagligt netværk, hvor vi samarbejder med andre dygtige håndværkere. Dette sikrer at vi kan levere en løsning til dig, som vi kan stå inden for. Vores samarbejdspartnere består bl.a. af murer, VVS’ere, malere og elektrikere.

Har du spørgsmål?

Uanset om du har brug for en prisestimat, ønsker at diskutere et kommende projekt, eller bare har generelle spørgsmål, så vil vi meget gerne høre fra dig. Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.